BRCGS Global Standard for Food Safety Issue 9: Conversion for Sites (Dansk)
På dette kursus gennemgår vi ændringerne i den globale standard BRCGS Food Safety Issue 9 og giver dig en forståelse af de generelle principper for kravene i standarden til brug on site. Vi vil diskutere hvordan man udvikler en kultur, som opretholder overholdelse af kravene og vi gennemgår, hvad der forventes under certificeringsprocessen, herunder de nødvendige handlinger før, under og efter et audit.
Om kurset
Formålet med kurset er at give deltagerne en grundig introduktion til den nye version 9 af BRC Global Standard, som er gældende fra den 1. februar 2023. Dermed bliver du i stand til at identificere og forklare ændringerne i standarden samt implementere de nye kravelementer i din virksomhed.
Kurset afholdes som en kombination af teoretiske indlæg og gruppearbejde.
Det anbefales, at deltagerne har et praktisk kendskab til den globale standard Food Safety Issue 9 og HACCP. Kurset afsluttes med en eksamen.
Dette kursus er en del af BRCGS Professional Recognition Programme.
Ved kursets afslutning vil du være i stand til at:
- Forklare, hvad der kræves for at opfylde kravene i standarden
- Identificere og forklare ændringerne i standarden fra udgave 8
- Beskrive omfanget af virksomheder og produkter, der er omfattet af standarden
- Beskrive, hvad du kan forvente af din BRCGS-audit
- Forberede dig på en audit efter standarden
- Anvende de ressourceværktøjer, der er til rådighed for overholdelse og støtte fra BRCGS
Målgruppe
Kurset er relevant for alle, der arbejder efter og/eller er certificeret efter BRCGS Global Standard for Food Safety, herunder:
- Konsulenter
- Tekniske ledere og medarbejdere
- Kvalitetsfolk
- Auditorer
- Importører og eksportører af fødevarer
- Driftsledere
- Personer, der er interesseret i at blive BRCGS-auditor